A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség finanszírozta

2020.11.30. 20:42

Defibrillátorok felülvizsgálata

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Carissa Sportegyesület, valamint a torna támogatói 2015-ben a Carissa Kupa jótékonysági akciójának eredményeképpen vásároltak két defibrillátor LifePak100 életmentő készüléket Dunaújvárosnak. Ezeket a Dunaújvárosi Egyetem portáján, valamint a Dunaújváros Sportcsarnok aulájában helyezték ki a szervezet vezetői.

duol.hu

Petrás Gábor DLSZ főtitkár tájékoztatása szerint az életmentő készülékeknek évente időszakos felülvizsgálaton kell átesniük, valamint kétévente az elektródákat ki kell cserélni bennük, hogy hiteles és üzemképes maradjon a készülék.

– Mindezek miatt Szűcs Zsuzsanna és Balla Csaba, a sportszervezetek koordinátorai egy előre egyeztetett időpontban, a kora hajnali órákban elszállították a készülékeket a budapesti székhelyű Medifair Kft. szakszervizébe, hogy még aznap délelőtt visszakerüljenek az eredeti helyükre. Az időszakos felülvizsgálat díját és az elektródák cseréjét a DLSZ finanszírozta – fogalmazott Petrás Gábor.

A budapesti szakszervizben hamar végeztek a munkával
Fotó: DLSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában