jégkorong

2020.05.18. 20:26

Azari Zsolt a különdíj egyik jelöltje

A jégkorong Ers­te Liga főszponzora ezúttal is különdíjakkal jutalmazza az idény játékosait. A szezon végén három Higgy Magadban elismerést adnak át május végén, ezek közül a Mr. Spirit díja annak a játékosnak jár, aki példamutató magatartásával, hozzáállásával, munkavégzésével emelkedik ki társai közül.

Gallai Péter

Azari Zsolt csapatkapitány szerint nagyon jó helyzetbe hozta magát a társaság, de azzal is tisztában van, messze még a bajnokság vége Fotó: Zsedrovits Enikő

Fotó: Zsedrovits Enikő

Itt az egyik jelölt a szövetség honlapjának tájékoztatása szerint Azari Zsolt, a Dunaújvárosi Acélbikák csapatkapitánya. „Sokat tett a dunaújvárosi jégkorong hírnevének öregbítéséért, és amikor szükséges volt, az életben tartásáért. A 2003-2004-es idénytől kezdve, két rövid kitérőt leszámítva csak szülővárosa együttesében szerepelt, amelynek már csapatkapitánya is. Az edzésmunkája és hozzáállása ismerői szerint példaértékű, mindig a maximumra törekszik. 485 Erste Liga-meccsen 507 pontot szerzett. Az élsport mellett két diplomát szerzett. Sportemberi magatartása, alázata és elhivatottsága utat mutat a fiataloknak is” – áll a rövid méltatásban. Rajta kívül Hetényi Zoltán (DEAC) és Roczanov Dezső (FTC) a jelölt.

Korábban a legjobb kapus díjra a DAB-ból Garreth Hughsont, a fair play elismerésre pedig Németh Pétert jelölték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában