röplabda

2018.12.21. 18:46

Az edzők győztek a fiatalok ellen

A röplabda másodosztály küzdelmeiben a férfi-serdülőválogatott ellen lépett pályára a DSE edzőiből is álló akadémiai csapat.

Gróf András

Az akadémia tájékoztatása szerint fiataljaink közül ezúttal négyen a férfi-serdülőválogatott csapatában léptek pályára Kelemen István irányítása alatt. Viszont az „ellenfelet”, a DSE Röplabda Akadémia NB II.-es csapatát is ki kellett egészíteni. A kérdés az volt, hogy kikkel? Először csak jó poénnak tűnt, hogy fiaink edzői húznak majd szerelést tanítványaik ellen, de az ötletet továbbgondolták, s ez végül valósággá vált! Így ma Kovács Zsolt, Bartal Gergely, Szűcs Ákos és Kövessy Balázs a tanítványok ellen léptek pályára!

Kövessy Balázs is szerelést húzott a tanítványok ellen
Fotó: DH

Serdülő Válogatott – DSE Röplabda Akadémia 2–3 (25:22, 22:25, 25:13, 25:27, 13:15)

Serdülőválogatott: Kasnyik Bence, Tóth Kristóf, Kiss Bendegúz, Lakatos Leonárd, Sümegi Kristóf András, Nagy Dávid, Kecskeméti Bálint Olivér, Tamási Dávid Marcell, Fenyvesi Barnabás, Hortobágyi Viktor, Szabó Kornél, Dulcz Bende Levente, Bogdán Bence, Szentesi Bálint. Vezetőedző: Kelemen István.

DSE Röplabda Akadémia NB II.: Amdegha Ádám, Ambrus Bence, Kovács Zsolt, Bartal Gergely, Pukánszky Bálint, Szűcs Ákos István, Kövessy Balázs, Lombos Gábor, Juhász Barnabás. Vezetőedző: Bartal Gergely.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában