mindent kipróbálhatnak

2018.05.15. 15:00

Ismét nagy sportág- és hangszer választó lesz Dunaújvárosban

Május 18-án, pénteken 9 és 17 óra között ismét sport és zene lesz főszerepben a Fabó Éva Sportuszodában, illetve a Vasvári iskola udvarán.

Gallai Péter

Kemény párharcokat hozott a találkozó

Fotó: Hankusz Kálmán / Dunaújvárosi Hírlap

Az Euroshow Kft. által szervezett ingyenes eseményen, amelynek fővédnöke Cserna Gábor polgármester, több mint harminc sportág mutatkozik be az érdeklődő gyerekek és szüleik számára, akik találkozhatnak élsportolókkal, edzőkkel, akiktől szakmai tanácsadást is kaphatnak. Felsorolni is nehéz, hány fajta kipróbálható mozgásforma várja az érdeklődőket: röplabda, birkózás, kajak-kenu, torna, úszás, jégkorong, aikido, wing tsun kung-fu, hastánc, zumba, kézilabda, asztalitenisz, kosárlabda, labdarúgás, gyermek kung-fu, hip-hop tánc, akrobatikus rock and roll, amerikai foci, életmód-tanácsadás, gym­stick, thai box, TRX, szánhúzó kutyások, jiu jitsu.

Idén a művészeti partner a Sándor Frigyes Zeneiskola és a Wesley – Da Capo Alapfokú Művészeti Iskola teljes oktatói kara és tanítványai lesznek. Segítségükkel vonós, fúvós, ütős és billentyűs hangszereket lehet kipróbálni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában