Sporttörténeti siker kapujában!

2018.04.14. 09:18

Mihók Attila: „Játékosaim hisznek a győzelemben, akárki is az ellenfél”

Szombaton 14 órától a görög Olympiakosz Pireusz ellen játszik a LEN Kupa fináléjában női vízilabda csapatunk.

Szabó Szabolcs

Gurisatti Gréta (4) próbálja bevenni az olaszok amerikai légiósának, John sonnak a kapuját

Fotó: Hankusz Kálmán

Mint arról korábban a duol.hu is beszámolt, a házigazda Mataró 11-7-es legyőzésével bejutott a női vízilabda LEN Kupa négyes döntőjének fináléjába a dunaújvárosi együttes.

A pénteki győztes találkozó után a magyar csapat vezetőedzője Mihók Attila így értékelte a találkozót és egyben hangolt a görög sztárgárda elleni fináléra:

- A mérkőzés érdemi részében korrekt bíráskodást kaptunk, így meg tudtuk valósítani az elképzeléseinket. A szokottnál is jobb volt a helyzetkihasználásunk, védekezésben pedig mindig jött egy blokk, egy védés vagy labdaszerzés. Az ellenfél kicsit félt tőlünk, mi meg a jó támadásainkkal ráerősítettünk erre. A fináléban nagy nyomás lesz rajtunk, hiszen az Olympiakosz kifejezetten Euroliga-győzelemre összerakott sztárcsapat, de hivatalos edzőmérkőzésen tizenhárom hatra legyőztük már a szezonban. Ha ismét jól kezdünk, eszükbe juthat az a találkozó, és megremeghet a kezük. Játékosaim természetesen hisznek a kupagyőzelemben, akárki is az ellenfél.

A szombaton 14 órakor kezdődő találkozó e linken nézhető élő stream-közvetítése itt érhető el: www.lentrophy.com/en/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában