Németh Péter búcsúmeccse

2017.12.04. 20:24

A keretben három dunaújvárosi 

A futsalválogatott nemzetközi kötelezettsége miatt ismét szünetel az első osztályú pontvadászat alapszakasza.

Gróf András

Németh Péter (4) elköszön a válogatottól Fotó: Ady Géza

A mieink ugyan nem jutottak ki a január végén kezdődő szlovéniai Európa-bajnokságra, de december 5-én 18 órakor és 6-án 16 órakor Miskolcon megmérkőznek azzal a francia válogatottal, amely története során első alkalommal kvalifikálta magát kontinensviadalra. A franciák a pótselejtezőn legyőzték az esélyesebbnek tartott horvátokat. A két csapat első találkozója egyben egy búcsúmérkőzés is lesz, ezen a találkozón lép pályára utoljára a nemzeti együttesben a 113-szoros válogatott Németh Péter, aki 36 évesen búcsúzik.

Németh Péter (4) elköszön a válogatottól
Fotó: Ady Géza

A dunaújvárosi játékos a mai meccsen még pályára lép, másnap már nélküle szerepel Sito Rivera együttese. A Generali Arénában mindkét alkalommal ingyenes a belépés.A magyar válogatott kerete: Alasztics Marcell (Rába ETO), Mezei Dávid (MVFC-Berettyóújfalu) kapusok. Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu), Gál István (MVFC-Berettyóújfalu), Szabó Péter (MVFC-Berettyóújfalu), Németh Péter (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Fridrich Dávid (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Horváth Norbert (Dunaferr-DUE-Renalpin FC), Birinyi Balázs (FTC Futsal-Fisher Klíma), Andorka Kristóf (FTC Futsal-Fisher Klíma), Nagy Imre (Nyírgyulaj KSE), Dávid Richárd (Rába ETO), Klacsák Bence (Rába ETO), Sánta János (Nyírgyulaj KSE), Hajmási Milán (Haladás), Tatai József (FC Veszprém) mezőnyjátékosok. A nemzeti együttes két légiósa, Dróth Zoltán és Harnisch Ákos nem tud hazajönni az évzáró mérkőzésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában