összecsapás

2017.12.16. 14:30

A listavezető lesz a vendég vasárnap

A férfiröplabda első osztály alapszakaszának utolsó idei fordulójában vasárnap 16.30 órakor a listavezető VRC Kazincbarcika együttesét fogadja a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Minden megszerzett pontnak értéke lesz a Barcika ellen Fotó: ZsE

A második fordulóban Kazincbarcikán sima három szettben nyertek a nyáron alaposan megerősített hazaiak. A borsodiakat több egykori dunaújvárosi játékos erősíti. A Gebhardt testvérek, Áron és Norbert, valamint Blázsovics Péter és Banai Máté is a Dunaferr együttesében lett ismert élvonalbeli játékos. A vasárnapi összecsapás egyértelmű esélyese a vendégcsapat, a hazaiak csak a tisztes helytállásban bízhatnak.

Minden megszerzett pontnak értéke lesz a Barcika ellen
Fotó: ZsE

A forduló további párosítása a következő: MÁV Előre – MAFC-BME, Szolnoki RA – HÉP-Kecskeméti RC, Pénzügyőr SE – Sümegi RE, Debreceni EAC – Fino-Kaposvár. Szabadnapos: PTE-PEAC.

Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása a következő:

1. VRC Kazincbarcika 30 pont, 2. HÉP-Kecskeméti RC 27 pont, 3. Pénzügyőr SE 24 pont, 4. Fino-Kaposvár 21 pont, 5. Dunaferr SE 14 pont, 6. MAFC-BME 13 pont, 7. MÁV Előre 12 pont, 8. Szolnoki RA 12 pont, 9. PTE-PEAC 12 pont, 10. Sümegi RE 6 pont, 11. Debreceni EAC 0 pont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában