fontos rangadó

2017.11.17. 19:40

Jól összerakott csapat lesz a dunaújvárosiak ellenfele

A röplabda NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában vasárnap 15 órakora PTE-PEAC vendégeként lép pályára a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

a

A pécsiek alaposan megerősítették a csapatukat erre a bajnoki évre. Egy kubai átló és két, sümegi játékos érkezett hozzájuk.A fiatal dunaújvárosi csapat remek előjelekkel utazik a találkozóra, hiszen a legutóbbi bajnokit megnyerte az együttes, és a Magyar Kupában is sikerrel vette a Debreceni EAC elleni akadályt. A Dunaferr vezetőedzője Tomanóczy Tibor nem számít könnyű összecsapásra:

- Egy igazi rangadó vár ránk, hiszen a Pécs egy jól összerakott, masszív csapat. Nagyon nehéz mérkőzés lesz, ami döntő a végső helyezés szempontjából is.

A fordulóból további párosítása a következő: MAFC-BME – Debreceni EAC, MÁV Előre – Pénzügyőr SE, Sümegi RE – VRC Kazincbarcika, HÉP-Kecskeméti RC – Fino-Kaposvár. Szabadnapos: Szolnoki RA. A jelenlegi állás: 1. VRC Kazincbarcika 24 p., 2. Fino-Kaposvár 18 p., 3. HÉP-Kecskeméti RC 16 p., 4. Pénzügyőr 14 p., 5. Szolnoki RA 9 p., 6. MÁV Előre 9 p., 7. Dunaferr SE 8 p., 8. PTE-PEAC 8 pont, 9. MAFC-BME 7 p., 10. Sümegi RE 1 p., 11. Debreceni EAC 0 p.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában