indul a mandula

2018.06.25. 07:30

Ingyenes programok a Ligetben – Mutatjuk az e heti műsort

Körmendi Erzsébet

Vasárnap elkezdődtek a Petőfi Művészeti Liget nyári programjai. A nyitó rendezvény öt órától várta azokat a vendégeit, akik kulturális szabadtéri programokkal szeretnék színesíteni a nyárestéket.

 

A vasárnapi műsor a Móka Miki és Barátai előadással kezdődött, majd a Búgócsiga Zenede, a Bartók Táncszínház előadása és a Góbé Zenekar koncertje következett.

Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi hírlap

További fellépők a héten

Június 27.

Szavakat fúvok – Dunai Tamás önálló estje a zenepavilonban 20 órától

Dunai Tamás színművész, rendező, zenész. A 80-as években újra felfedezte zenei oldalát. Klarinéton és szaxofonon játszik. A zene szeretet és az önfeledt muzsikálás személyiségének egyik fő eleme. Önálló estjein ezt ötvözi a prózával humoros és elgondolkodtató írásokkal – írja a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza honlapja.

 

Június 29.

Balázs Elemér Group előadása 20:0021:00 órakor a Művészteraszon.

Balázs Elemér dobosként és zeneszerzőként meghatározó alakja a magyar jazzéletnek.

2000-ben alapította meg hazánk egyik legsikeresebb jazz zenekarát, a Balázs Elemér Group-ot. A zenekar számos hazai illetve külföldi jazz- és világzenei fesztivál és klub rendszeres fellépője lett – írja a Bartók honlapja.

Tagok:

Balázs Elemér: dob, zenekarvezető / Kiss Flóra: ének / Szakonyi Milán: ének / Balázs József: zongora / Komjáti Áron: gitár / Lakatos Pecek Krisztián: bőgő

Július 1.

20:0021:00 órakor FRENK koncert a Szabadtéri színpadon

Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban.

Éjszakai élet, és minden, ami vele jár. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak.

FRENK multiinstrumentalista zenész, a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja – írja a Bartók honlapja.

A legújabb nagylemez Magyar pszicho címmel decemberben jelent meg.

További információkért a Petőfi Liget műsorával kapcsolatban kattintson ide!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában