Vers-verseny

2024.01.10. 21:00

A diákok megmutathatják mire képesek

Irodalom kedvelő, verselni szerető, alsó és felső tagozatos valamint középiskolás diákok jelentkezését várják a szervezők, Fejér Vármegyei iskolákból – írja a feol.hu.

Duol.hu

Fotó: Ádám János

A Csoóri Sándor társaság szervezésében újabb lehetőséget kapnak a verselés szerelmesei arra, hogy megmutassák mire is képesek. A versmondásra jelentkezőknek egy Csoóri Sándor-verset vagy egy Csanádi Imre-verset kell bemutatniuk a zsűri előtt. Az énekelt vers kategóriában pedig ugyancsak a két költő megzenésített versei közül kell választaniuk. A nevezési határidő: 2024. január 15. A verseny döntőjének időpontja: 2024. február 3. (szombat) 10. óra. A rendezvény a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban kerül majd megrendezésre. Az érdeklődők jelentkezését a következő elérhetőségeken várják: személyesen a Csoóri Sándor Társaság – Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház, telefonon: 06 (22) 502-887 szervezőiroda e-mailban pedig a felsorolt címek bármelyikén. [email protected] , [email protected] , [email protected]  A szervezők kérik, hogy a jelentkező diákok írják meg életkorukat, a választott versek címét és szerzőjét. A verseny legjobbjai a zsűri döntése alapján értékes díjazásban részesülnek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában