bejáratnál elhelyezett asztalok

2020.06.01. 11:00

KönyvTERASZ a könyvtár előtt – keddtől

Az Operatív Törzs a könyvtárak személyes látogatásának tilalmát még nem oldotta fel, ezért továbbra sem nyithat ki a József Attila Könyvtár. Olvasókat nem engedhetnk be a könyvtárba. Június 2-tól, keddtől viszont a könyvtár előtt lehetőség lesz a könyvek visszaadására és az előre leadott kérések elvitelére.

duol.hu

József Attila Könyvtár, Németh Zsolt fotója

Fotó: Németh Zsolt

A József Attila Könyvtár és a Béke Fiókkönyvtár olvasói terei a járványügyi korlátozások visszavonásáig továbbra sem látogathatók.

A Koronavírus-fertőzés Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs a könyvtárak személyes látogatásának tilalmát még nem oldotta fel, ezért továbbra sem nyithatnak ki, olvasókat nem engedhetnek be a könyvtárba. A könyvtár épülete továbbra is zárva tart.

A könyvtár újranyitásáig a járványhelyzet javulásával új lehetőséget kínálnak olvasóknak: június 2-tól a beiratkozott olvasók a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszaadására és az előre igényelt könyvek, újságok, hangoskönyvek, DVD-k kölcsönzésére kizárólag az épület előtt, a bejáratnál elhelyezett asztalokon biztosítanak lehetőséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában