Meglepetéssel készül a fanoknak a Névtelen Utca

2019.04.01. 17:00

A klipet leforgatták, nyáron jön a promó!

Szombaton délelőtt forgatta le legújabb videóklipjét a dunaújvárosi Névtelen Utca zenekar. A srácok igazi csemegével készülnek a nyárra.

Tóth Alexandra

A Névtelen Utcát valamennyi alternatívzene-kedvelő dunaújvárosi ismeri, és talán a várostól függetlenül is egyre több helyen hallottak már a fiúk munkásságáról. Lehetséges, ugyanis ahogy azt egy tavaly lapunknak adott interjú során is mondták a zenekar tagjai, szeretnék kinőni már városunkat.

A videóklip-forgatás helyszínéül az MMK udvarát választotta a Névtelen Utca zenekar Fotók: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ehhez hűen nem is tétlenkednek, mindig történik valami izgalom a banda háza táján. Folyamatosan koncerteznek, a Kaptárba visszatérő vendégek, rendszeresen játszanak városi rendezvényeken, és természetesen az általuk is képviselt zenei stílus legnagyobb dunaújvárosi megmozdulásán, a DUDIK fesztiválon is. A pop-rockban utazó formáció egy teljesen új szerzeményükhöz forgatott a Munkásművelődési Központban szombaton reggel.

A videóklipet, csakúgy, mint a Ketten a világ ellen című dalukhoz, ez alkalommal is Horváth Dani rendezi. Salamon Balázs, az együttes énekese, frontembere azt mondta, hogy bár új albumról még nem gondolkodtak, a friss és ropogós, Megmenekülnék című nótájukhoz mindenképpen szerették volna leforgatni a klipet, és célszerűnek tartották mindezt még a nyári fesztiválszezon előtt megtenni azért, hogy akkorra már legújabb videójukkal csalogathassák a koncertekre a közönségüket.

Az együttes teljes legénysége már kora reggel forgatni készült

Balázs a klip kulisszatitkairól elárulta, hogy a dal szövegéhez abszolút alkalmazkodva egy színházi meghallgatás a fő szál, és ebből alakul majd ki a konfliktus. A színházi téma miatt esett a választás az MMK-ra, hiszen itt több terem is alkalmas az elképzelt helyszín rekonstruálására. Ha minden a srácok tervei szerint halad, a dal, így már klippel együtt nagyjából egy hónapon belül látható lesz az interneten is.

Addig is, amíg az új anyag kijön, érdemes újranézni, -hallgatni a fiúk eddigi anyagait, vagy ha esetleg kimaradt volna, megismerkedni a Névtelen Utca életérzéssel. Aztán ne feledjük Megmenekülnék, új dal, friss klip, hamarosan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában