Családi nap a várudvarban

2018.08.07. 09:00

Ismét Muzsikás-koncerttel záródó Családi napot szerveznek Dunaföldváron

Augusztus 17-én délután 16 órától újra a várudvarra hívják a családokat – játékokkal, érdekes előadással és koncerttel.

L. Mészáros Irma

17.30-tól Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató osztja meg gondolatait a szülőkkel. Izgalmas témával foglalkozik majd, a gyermekek kütyühasználatáról beszél Fejleszt vagy butít címmel. Közben a kicsiknek Molnárné Miklán Jolán, a Levendula Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója tart kézműves-foglalkozást a cserkészek közreműködésével, de lesz ugrálóvár és meglepetésfinomság is.

 

Este fél nyolckor pedig a nemzetközi hírű Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar népzenei együttes, a Muzsikás tagjai lépnek a színpadra: a dunaföldvári kapcsolatokkal is rendelkező Hamar Dániel, továbbá Éri Péter, Porteleki László és Sipos Mihály, akik az elmúlt két évben is nagy sikerrel szerepeltek a városban. Most vendégként Kacsó Hanga népdalénekest, a Fölszállott a páva verseny győztesét hívták meg. A programban közreműködnek a dunaföldvári Ördögszekér Táncegyesület alapító-vezetői, Appelshofferné Rabóczki Anikó táncpedagógus és Appelshoffer János Harangozó Gyula-díjas táncművész, a Magyar Táncművészeti Egyetem művész tanára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában