Kreatív bütykölés a koncertek között

2018.07.12. 10:00

Készítsd el, játssz vele, és haza is viheted

Az Off-rock tanya már önmagában annyi programmal készül a fesztiválozók számára, hogy azt mondhatjuk, az elkerített terület egy fesztivál a fesztiválban.

Tóth Alexandra

Kedden délután fűben üldögélő lányokat láttunk, akik nagyon elmélyülten tekergettek fapálcákra valamit. Közelebb érve egyértelművé vált, hogy ördögbotok készülnek. Pógyor Vera az off-rockosok csapatát erősíti, és az ő vezényletével készültek az ördögbotok. Azt mondja, van rá érdeklődés, hiszen már az első nap délutánján igencsak megfogyatkozott az alapanyagkészlet.

Fogytán az anyag, mert sok bot készült már Fotó: amatőr

Az ördögbot és a hasonló zsonglőr­eszközök pedig nagyon népszerűek, a tanyán több botos srácot láttunk, akik a többi között a propeller, helikopter vagy a halfarok néven futó trükköket prezentálták, de akadt olyan is, aki meteorral ügyeskedett, látványos köröket írva le maga körül a levegőben. Aki pedig magának készíti el a botot, az haza is viheti, természetesen ingyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában