Csuhaj-Barna Tibor és Lakatos Ágnes estje

2017.11.14. 13:00

Egy kis jazz, egy kis kikapcsolódás

Voice and Bass címmel Lakatos Ágnes és Csuhaj-Barna Tibor közös koncertje várja az igényes muzsika kedvelőit pénteken a Kortárs Művészeti Intézetben.

Szabó Szabolcs

Lakatos Ágnes és Csuhaj-Barna Tibor, azaz Voice and Bass

Lakatos Ágnes a legismertebb hazai jazzénekesnők egyike, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-ének tanára, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz tanszakának vezetője. Számos lemezen szerepel vendégként. Kvartettjével Covered by Frost címmel jelent meg első önálló lemeze. Az East Side Jazz Company énekeseként két lemezen, Bora (2003) és Fata Morgana (2006) hallható. A dunaújvárosi kötődésű Csuhaj-Barna Tibor, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-bőgő tanára, a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola jazz-tanszakán basszusgitárt, nagybőgőt és zenekari gyakorlatot oktat, a Tóth Aladár Zeneiskola jazz tanszakán pedig bőgő- és basszusgitár tanár. Számos élvonalbeli zenekar tagja. Több mint 30 lemezen működött közre nagybőgősként, közülük hatnak zeneszerzője, hangszerelője is. A pénteken 20 órakor kezdődő koncertre a belépő díjmentes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában