Interjúkötet

2017.10.09. 10:00

Dunaújvárosi életutakat fogott csokorba Méry Péter

DUNAÚJVÁROS Nagynevű előadók adtak mini koncertet péntek este a Corner kávéház teraszán.

Balla Tibor

A közönség soraiban pedig számunkra jól ismert dunaújvárosi arcok ültek, álltak. Vállalkozók, nyugdíjasok, cégvezetők, köztünk élő és dolgozó emberek. Valamennyien Méry Péter Dunaújvárosi életutak című új interjúkötetének szereplői.


Erox Martini, Méry Péter, Bódy Magdi, Jankó Árpád, Urbán László, Mórocz Erika, Knyihárné Fülöp Andrea, Jakó Tamás, Török Ádám és Kalmár Zoltán a zenés könyvbemutató szereplői. A Dunaújvárosi életutak című könyv szerzője, interjúalanyai és a fellépő művészek összeálltak egy közös fotó erejéig a Corner terasza előtt
Fotós: Ady Géza

Méry Péter szereti Dunaújvárost. Jól látszik ez abból is, hogy már a második kötete jelent meg a köztünk élő és dolgozó emberekről, akik sokszor cseppet sem hétköznapi életutat járnak be. A tegnapi bemutatón forró, olasz hangulatot varázsolt Erox Martini olasz származású énekes olyan slágerekkel, mint a Lasciate Mi Cantare. A régi idők profizmusát idézte meg Bódy Magdi, aki a technikai beállás alatt kedvenc népdalát énekelte el. Méry Péter is mikrofont ragadott, hogy elénekelje: „Kisvárosom közepén, itt lent a Dózsa téren magamat a régi idők mozijában érzem.” Az estre a koronát a jövőre 70 esztendős Török Ádám tette fel remek hangulatot teremtve dalaival a rock és a beat hőskorából.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában