Készülődés az új tanévre

2024.05.27. 09:00

Pedagógusok kerestetnek

Új álláshelyeket kínálnak oktatóknak.

Fekete Györgyi

Fotó: Hegedűs Márk

Még jóformán véget sem ért a tanév, de már a következő év tervezése elkezdődött. Egyre másra jelennek meg a pedagógus álláshirdetések. Vannak intézmények, akik válogatni szeretnének a jelentkezők közül, s nem hagyják az utolsó pillanatra a felszabaduló álláshelyek betöltését. Örvendetes, hogy most már  megközelítőleg 600 ezer forintnál kezdődik a szakképzésben egy pályakezdő bére is, így várhatóan a megfelelő képesítéssel rendelkezők, de jelenleg nem a pályán levők is elgondolkodnak azon, hogy visszatérjenek-e a pedagógus pályára.

Augusztustól logisztikai technikus szak szakmai tantárgyainak oktatásához főállású oktatót (tanárt) keres a Dunaújvárosi SZC Szabolcs Vezér Technikumba, Pusztaszabolcsra. Az állás betöltésének feltétele szakirányú főiskolai/egyetemi végzettség vagy minimum 3 év nemzetközi fuvarozási és/vagy szállítmányozási területen szerzett munkatapasztalat .

A pályázatokat (önéletrajz, motivációs levél) az [email protected] email címre várják. Érdeklődni Mátyás Julianna igazgatónál lehet a 06/70/400-2678-as telefonszámon.

Matematika, közgazdaságtan, biológia, kémia- fizika és angol nyelvet tanítókat várnak a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolába, jelentkezni lehet önéletrajzzal az igazgató@keri-dunaujvaros.hu mail címen lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában