Kulcsi hírek

2024.05.23. 19:00

Júniusban is lesz piac

Kulcs település júniusban is várja a helyi lakosokat és az idelátogatókat a hivatal előtti téren megrendezett kézműves-, termelői- és bolhapiacra.

Török Tímea

Kulcs település júniusban is várja a helyi lakosokat és az idelátogatókat a hivatal előtti téren megrendezett kézműves-, termelői- és bolhapiacra. Minden hónapban van egy különleges vasárnap, amikor a kulcsi piac kínálata változatos és izgalmas programot ígér minden korosztálynak. Ez a vasárnap júniusban 16-a, reggel 8 órától déli 12 óráig várják a kincskereső érdeklődőket.

A kézműves piac standjainál helyi alkotók egyedi és kreatív munkái közül válogathatunk, míg a termelői piacon friss, helyben termesztett zöldségek, gyümölcsök és más finomságok, mint például nagyszerű sajt választékkal várják a vásárlókat. A bolhapiacon pedig igazi kincsekre bukkanhatunk, régiségek és használt tárgyak között böngészhetünk.

Látogasson el Ön is a kulcsi piacra, támogassuk együtt a helyi közösséget és élvezzük a nyár első hónapjának hangulatát!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában