Új EHÖK vezetők

2024.04.04. 17:00

Sojnóczki Máté Péter lett a hallgatói önkormányzat új elnöke

A Dunaújvárosi Egyetem hallgatói küldöttgyűlése Sojnóczki Máté Pétert választotta meg a hallgatói önkormányzat (EHÖK) új elnökének március 27-én – adta hírül felsőoktatási intézményünk.

Molnár Emese

Barta Patrik Ferenc, Sojnóczki Máté Péter és Gubits Zsófia Anna

Fotó: Szerdahelyi Éva

Forrás: DUE

Mint azt részletezték, Sojnóczki Máté Péter 2023 áprilisa óta az EHÖK elnökségének tagja volt, mint közéleti elnökhelyettes, jelenleg másodéves kommunikáció és médiatudomány szakos hallgató.

Megválasztását követően Máté kiemelte, hogy szeretné az EHÖK tevékenységét új szintre emelni. – Fő célom, hogy a hallgatók érdekeit képviseljem a kollégiumi és egyetemi vezetőség előtt. Egyetemi életüket színes programokkal, rendezvényekkel, sporteseményekkel, hatékony kommunikációval és odafigyeléssel kívánjuk szebbé tenni.  Fontosnak tartom továbbá az együttműködést a Dunaújvárosi Egyetem hagyományőrzőivel, hogy közösen és gördülékenyen szervezzünk eseményeket a jövőben – idézték az új EHÖK elnököt.

Ezen kívül további személyi változások is történtek. Gubits Zsófia Anna lesz a pénzügyi és tanulmányi elnökhelyettes, Barta Patrik Ferenc pedig a közéleti elnökhelyettes. Elnöki megbízottként Matheisz Melinda Ágnes fogja segíteni Zsófia munkáját olyan területeken, mint a szociális és oktatási ösztöndíjak gondozása, az EHÖK pénzügyek felügyelete és a tehetséggondozás segítése. Dobos Elvira ugyancsak elnöki megbízottként csatlakozik Patrikhoz, feladatuk közé tartozik majd a rendezvényszervezés, rendezvényhelyszínek díszítése, grafikai munkák szerkesztése, valamint a támogatókkal történő kapcsolattartás.

Az EHÖK felügyelő bizottságban is történtek változások, mégpedig az elnöki feladatokkal Keresztes Elizabet Maját bízták meg, tagjainak pedig Molnár Karolin Ráchelt és Kovács Lászlót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában