Elismerés

2024.03.12. 17:48

Magyar Érdemrend Lovagkeresztje - Kitüntették dr. Molnár Krisztiánt

Dr. Molnár Krisztián hatalmas megtiszteltetésben részesült. Orbán Viktor miniszterelnök előterjesztésére, nemzeti ünnepünk, Március 15-e alkalmából dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök Magyar Érdemrend Lovagkeresztje állami kitüntetésben részesítette a Fejér Megyei Közgyűlés elnökét.

Duol.hu

Közösségi oldalán így fogalmaz:

A mai napon abban a hatalmas megtiszteltetésben volt részem, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr előterjesztésére, nemzeti ünnepünk, Március 15-e alkalmából dr. Sulyok Tamás köztársasági elnök úr Magyar Érdemrend lovagkeresztje állami kitüntetésben részesített. 
A hatalmas elsimerést (a Magyar Érdemrend lovagkeresztje a magyar állam által adományozható legmagasabb kitüntetés, a Magyar Érdemrend osztálya) Dr. Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter úrtól vehettem át. 
A többi díjazottnak szívből gratulálok, közülük is kiemelve Farkas Erzsébet képviselő asszonyt és Molnár István igazgató urat, mint Fejér Vármegyeieket.
Az átadórá feleségem kíséretében érkeztem, akinek - sokszor nagyfokú türelmet és áldozatkészséget is igénylő -  háttér-támogatását ezúton is köszönöm! Természetesen a Családom többi tagjának (3 gyermekünk, szüleim és 3 fivérem, feleségem szülei és testvére…) is köszönöm a támogatást!
Tiszta szívből köszönöm mindenkinek, akinek része volt abban, hogy Magyar Érdemrend kitüntetéstben részesülhettem: az előterjesztő miniszterelnök-  és az adományozó köztársasági elnök úron túl, kiemelten kollégáimnak is, akik segítő munkája megalapozta az én szolgálatom elismerését. 
Külön köszönöm lakóhelyem, Sukoró  országgyűlési képviselőjének, Tessely Zoltánnak a munkámhoz nyújtott folyamatos támogatását, mely támogatás jelen kitüntetés elnyerésében is nagyban segített.
Nem utolsó sorban hálásan köszönöm a JóIstennek , akinek - ezen kitüntetés mellett - “Mindent is”köszönhetek!
Hazámat és Fejér vármegyét szolgálom!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában