Helyi termékek a középpontban

2024.02.07. 15:30

Fejér Termék 2024: Itt az újabb lehetőség

Idén is egyedülálló lehetőség nyílik a hagyomány és minőség elismerésére, további támogatással a nyerteseknek!

Duol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A Fejér Megyei Önkormányzat idén is meghirdeti a "Fejér Termék 2024" pályázatot, melynek célja, hogy előtérbe helyezze és elismerje azokat a helyi termékeket, amelyek hagyományos módszerekkel és helyi alapanyagokból készülnek. Ez a különleges lehetőség két fő kategóriában várja a jelentkezőket: feldolgozott élelmiszerek és kézműves ipari termékek, írja a feol.hu.

A pályázat kiemelten kezeli azokat a termékeket, amelyek tartósítószer-mentesek, frissen, a helyi hagyományokat tiszteletben tartva készülnek. A jelentkezőknek be kell mutatniuk, hogy termékeik gyártása során milyen hagyományos módszereket és technológiákat alkalmaznak, és ezek hogyan segítik elő a kiemelkedő minőséget.

A nyertesek nem csupán elismerésben részesülnek, hanem marketing támogatást is kapnak, amely elősegíti termékeik piaci sikerét. A jelentkezéseket 2024. február 29-ig várják, akár postai úton, akár elektronikus formában.

A részletes pályázati kiírás és további információk a Fejér Megyei Önkormányzat honlapján érhetők el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában