Betonlépcsők a biztonságért

2024.01.29. 13:00

Támogatók segítségét kéri a horgászegyesület

Nem új keletű ötlet, hogy betonlépcsők kihelyezését tervezi a Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület az általa kezelt vízterületek partjainál.

Molnár Emese

Illusztráció.

Fotó: Getty Images

A szervezet most arról adott hírt, hogy a helyi horgászok és a leendő horgász turisták érdekében a Felső-öböl területén, az Üdülő sorral párhuzamos partszakaszon a horgászhelyek balesetmentes megközelítéséhez szeretne elhelyezni betonlépcsőket. Terveink szerint három darabot 17 folyóméter hosszan, valamint a tó déli részén, a Hajóállomás felé vezető út alatt egy darabot 10 folyóméter hosszan.

Viszont a költségek sajnos meghaladják a lehetőségeiket, ezért felhívással fordulnak azokhoz, akik tehetik és szeretnék elképzeléseinket támogatni. Azt is megjegyezték, hogy azon vállalkozók, civil szervezetek, akik adományoznak, azok leírhatják a felajánlott összeget az adójukból (a befizetéseket igazolás ellenében a Gagarin téri Horgászirodában intézhetik).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában