Dunaújváros

2023.09.27. 11:00

Táncoltak, játszottak és vetélkedtek is a diákok a Széchenyi-hét második napján

Elérkezett a Széchenyi-hét második napja is. Kedden a 12. A osztály pártnapján vehettek részt a gimnazisták, délután pedig egy izgalmas vetélkedőn mérhették össze tudásukat a diákok.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A közkedvelt iskolahét keddi napján a Maffia név alatt futó végzős osztály pártnapjára került sor: rengeteg szórakoztató programot szerveztek diáktársaik számára. A nap közös falatozással indult az első szünetben, majd a tanulók a táncparkett ördögeivé válhattak, hiszen a második szünetben a híres just dance táncos játékon vehettek részt. A harmadik szünet mozizással telt, ugyanis a 12. A pártfilmjét tekinthették meg a fiatalok, majd a negyedik szünetben a zumbáé volt a főszerep. Ezen kívül a végzős osztály a nap folyamán játékbarlanggal készült a többieknek.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A délutáni vetélkedőn a 9. évfolyam diákjai csillogtathatták meg tudásukat az iskola névadójával kapcsolatos feladatok megoldásával. A gólyáknak előzetes feladatokat is teljesíteniük kellett (plakátkészítés, reformkori süti készítése), amiket a próbatétel kezdetekor prezentáltak a zsűrinek.

Szerdán tovább robog a Széchenyi-hét, méghozzá a 12. B osztály pártnapjával, délután pedig a várva várt gólyaavatóra kerül sor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában