Elismerés

2023.09.25. 18:00

Díjazták a dunaújvárosi kórház két kollégáját

A Szent Pantaleon Kórház arról számolt be, hogy a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Vármegyei Területi Szervezete szeptember 21-én rendezte meg Székesfehérváron a XI. Fejér Vármegyei Szakdolgozói Napot, amelyen a dunaújvárosi intézmény két munkatársa Semmelweis Elismerő Oklevélben részesült.

Molnár Emese

Fotó: Szent Pantaleon Kórház Fb-oldala

A vármegyei rendezvényen részt vett dr. Jobbágy Lajos, kórházunk főigazgatója és Erdély-Franyó Anna ápolási igazgatónk, akik első körben gratuláltak kitüntetett munkatársaiknak. A két díjazott Hulló Andrea és Tarnai Zsuzsanna, és közvetlen feletteseik, Ádám Anett sebészeti és Lázárné Lukácsi Tímea traumatológiai osztályvezető főnővér kísérte még el az ünnepségre. Hulló Andrea 1987 óta dolgozik kórházunk általános sebészeti osztályán. Munkásságát szakápolói végzettséggel osztályos ápolóként kezdte a fekvőbeteg ellátásban. Szakmai ismeretei folyamatos fejlődésének köszönhetően a későbbiekben kötözős ápolói feladatokkal bízták meg. Évekig nagy szerepet játszott a sztómával élő betegek gondozásában sztómaterápiás nővérként. Jelenleg gyakorlati tevékenységét az osztályhoz tartozó sebészeti, érsebészeti és onkológiai szakrendeléseken végzi, mint megbízott vezető asszisztens. Tarnai Zsuzsanna a kórház traumatológiai osztályának traumatológiai sürgősségi ellátásában dolgozó munkatársa 1988-ban végezte el az általános ápoló és asszisztens képzést, majd kórházunk intenzív betegellátó osztályán helyezkedett el. 1993-ban intenzív betegellátó szakápolói képesítést szerzett. 2006-ban az újonnan megnyíló sürgősségi betegellátó osztály dolgozója lett, ahol az intenzív osztályon szerzett tudását méltán kamatoztathatta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában