Augusztus 26-án

2023.08.23. 10:00

Lecsófesztivál lesz Baracson

Szombat délután ismét fantasztikus bulit csapnak a baracsiak. A falunapi vigasság után most a lecsófőzésben próbálják ki magukat. Az évek sorában immáron negyedszerre.

Horváth László

Fotó: Ihasz Martin

Augusztus 26-án, szombaton 13 órakor a Baracsi Sporttelepen sátorállítással kezdődik a rendezvény. 14 órától már alá is gyújtanak a bográcsoknak. 15 órakor színpadon a Baracs Táncegyüttes, majd 16 órától a Négy Vándor Óvoda mese előadását láthatjuk. 16.30-kor a Baracsi Barátság Nyugdíjas Egyesület lép közönség elé. 17 órától Fábián Éva gyermekműsora tölti ki az időt egészen a az ételek leadásáig. 17.30-tól már az eredményhirdetésen szurkolhatunk kedvenc társaságainknak. 18 órakor pedig a Löfan mazsorett csoport fergeteges műsorát láthatjuk. 18.30-tól tombolasorsolás, 19 órától Bach Szilvia humorista produkciója következeik. 20 órától a Fiesta együttes szórakoztatja a lecsófesztivál résztvevőit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában