Kilenc tankerületi intézményben

2023.07.04. 14:00

Megvannak az új iskolaigazgatói kinevezések!

Összesen kilenc oktatási intézményben határoztak az intézményvezetők személyéről, mindegyikőjük öt évre kapott megbízatást az igazgatói feladatok ellátásra.

Molnár Emese

A Vasvári-iskolát továbbra is Gálosfai Tímea vezetheti

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mint már arról előzetesen hírt adtunk, jónéhány helyi és környékbeli általános iskola igazgatói posztjára írtak ki pályázatot, amelyek elbírálása június végén volt esedékes.

Az eredményekért a fenntartó Dunaújvárosi Tankerületi Központhoz fordultunk (ez a szervezet koordinálta a pályázati folyamatot), az illetékes minisztérium által meghozott döntésről pedig most kaptuk meg a hivatalos választ. 

A Móricz Zsigmond Általános Iskolának új vezetője lesz, a három pályázó közül Szigethy Adriennt nevezték ki igazgatónak.

Az elmúlt tanévre szólóan a Vasvári Pál Általános Iskola vezetésével Gálosfai Tímeát bízták meg, aki most újrapályázott, és támogatta is további munkásságát a minisztérium. 

Ugyancsak bizalmat kapott az igazgatói munka folytatására Márta István a Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola tekintetében. 

Az Adonyi Szent István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetésével Vámosiné Hevér Bernadettek bízták meg. 

Újabb öt évre kapott kinevezést a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola élére Jaksics Erzsébet. 

Az Ercsi Eötvös József Általános Iskolát Orth László Béla, a Martonvásári Beethoven Általános Iskolát Csapó Tamás, a Mezőszilasi Németh László Általános Iskolát Zámbó Tibor, a Váli Vajda János Általános Iskolát pedig Szabó Éva vezetheti az augusztus 1-től kezdődő ötéves ciklusban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában