Nyitott szertárkapuk

2024.05.20. 10:00

Megnyitják a dunaújvárosi tűzoltók laktanyáját is az érdeklődők előtt

A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság adta hírül, hogy a gyereknaphoz kapcsolódó Nyitott szertárkapuk nevű programsorozatukat idén május 26-án (a hónap utolsó vasárnapján) tartják meg.

Molnár Emese

Illusztráció

Fotó: MW

Ezen a napon a hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltóságok szeretettel várják azokat a családokat, amelyek szívesen barangolnának a tűzoltólaktanyák szertárkapuin belül. Mint azt részletezték, a látogatókat délelőtt tíz és délután négy óra között fogadják a laktanyák. A rendezvény során mindenhol megtekinthetik a tűzoltójárműveket, az eszközöket és a felszereléseket, a hivatásos tűzoltó-parancsnokságon próbariasztást is bemutatnak a tűzoltók.

A programhoz csatlakoztak környékbeli tűzoltóságok is, így a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság (Tűzoltó út 1.), a Pusztaszabolcsi Katasztrófavédelmi Őrs (Velencei út 63/2.), az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Pusztaszabolcs (Velencei út 65.) és a Mezőfalva Nagyközség Önkéntes Tűzoltó Egyesület (Mezőfalva külterület 0114/11 hrsz., Tűzoltó Szertár) is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában