Megújult az iroda

2023.07.11. 13:11

Hétfőtől már itt várják az ügyfeleket

Mintegy 18 millió forintból újították fel a Vasmű út 10/A alatt, az egykori Tourinform iroda helyén található DVG kihelyezett ügyfélszolgálatát.

Molnár Emese

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Ebben a megújult, modern környezetben (amelynek belső megjelenése a kormányablak dizájnjára hasonlít) a távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket intézhetik a polgárok, díjbefizetésre is van lehetőség, illetve kérdéseikben, panaszaikban, számlamagyarázatban segítenek az itt dolgozó kollégák. A kivitelezési munkálatokban közreműködtek többek között a DVG szakemberei is, a felújítás pedig nemcsak az ügyfélteret érintette, hanem a munkatársaknak is komfortosabb körülményeket biztosíthattak. A felújításról Pintér Tamás polgármester és Pász Péter, a DVG Zrt. távhőtermelési és szolgáltatási ágazatvezetője tartott sajtótájékoztatót kedden. Mint az elhangzott, a munkálatokat április elején kezdte a kivitelező, és július 10-én már itt fogadták a kollégák az ügyfeleket. Azt is mondták, hogy jelenleg fejlesztés alatt van egy applikáció is, amellyel az ügyfeleknek kívánják egyszerűsíteni, gyorsítani majd az ügyeik intézését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában