TarkaBarka

2023.07.09. 09:00

A tombolán nyertek tűzoltó- és polgárőrtaxit a szalki gyerekek

Idén is megszervezte TarkaBarka nevű jótékonysági rendezvényét a Szalkszentmártoni Petőfi Sándor Általános Iskola szülői munkaközössége, ami már hagyománynak számít a település életében.

Duol.hu

Szekeres Patrikért polgárőrtaxi érkezett pénteken reggel

A színvonalas műsort követően a Korszerűbb Iskoláért Alapítvány Szalkszentmárton javára rengeteg tombolameglepetés talált gazdára a vállalkozói és szülői felajánlásoknak köszönhetően. A tárgyi nyereményeken felül utalványoknak és élményajándékoknak is örülhettek Fortuna kegyeltjei – írja Gulyás Sándor társoldalunkon, a baon.hu-n. 

Két helyi civil szervezet felajánlását az utolsó tanítási napon váltották be a szerencsések. Szekeres Patrikért polgárőrtaxi érkezett pénteken kora reggel. Patrik a kistestvérét is magával hozta a különleges kirándulásra. A Szabó Gáborné Czuczor Teca által vezettet taxi a felderítő utat követően gördült be az iskola udvarára. Útjuk során sok hasznos dolgot hallottak a polgárőrök tevékenységéről és a munkából is kivették a részüket. Mindkét játszótér ajtaja nyitva volt, egyiket Patrik, másikat a kisöccse csukta be. 

 

Jenei Tamara nyereménye tűzoltótaxi volt. A szomszédok is ámultak-bámultak a házhoz érkező lánglovagok láttán. Tamara magával hozta barátnőjét Pinczel Csengét is. A civil szervezet képviseletében Vasvári Viktor és Pinczel Dániel töltötte be a taxis szerepét. A mozgalmas napindító részeként a lányok megismerkedtek a tűzoltóautóval, a szertárral és a felszerelésekkel is. Ezt követően útnak indultak az iskolába, ahol már nagyon várták őket a társaik.

A felnőttek legalább annyira élvezték a programot, mint a kicsik. A csillogó, érdeklődő tekintetek, az okos kérdések, észrevételek az ő napjukat is szebbé tették. Olyan ajándékot adtak a gyerekeknek, amire mindannyian sokáig fognak emlékezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában