Gyönyörű alkotások születtek

2023.05.01. 15:00

Az Apróműhely alkotásaival ezúttal az édesanyákra gondoltak - galériával

Közeleg május első vasárnapja, amikor anyák napja alkalmából az édesanyákat köszöntjük. Ebből az alkalomból kitárta kapuit az Apróműhely, és Varga Brigitta vezetésével a gyerekek csodaszép alkotásokat készíthettek, amivel meglephetik édesanyjukat.

Varga Zsófi

Varga Brigitta segít az alkotásban

Fotó: Laczkó Izabella

– Anyák napi készülődés alkalmával két elfoglaltság közül választhattak a gyerekek. Fa szívecskét készíthettek, és papírtölcsért, amibe utána lehet száraz virágot tenni, vagy bonbont, amivel meg lehet lepni az édesanyákat. Levegőn száradó gyurmával dolgoztunk, illetve a dekupázs technikát alkalmazva anyák napi üzenetet, köszöntő szöveget tudtak feltenni a szívecskére – avat be a részletekbe bennünket Varga Brigitta.

– Egy nagy programra is készülünk, nevezetesen a gyereknapra, ami május 21-én lesz. Két órányi alkotás lesz, még meglepetés, hogy mi lesz az elkészítendő tárgy, majd az ezt követő közel két óra hossza az önfeledt játéké. Szeretnénk kedveskedni a gyerekeknek, lesz ugrálóvár, csillámtetoválás és kutyás bemutató is a terveink között szerepel. Igyekszünk a karácsonyi programhoz hasonló megmozdulással készülni, reméljük, az időjárás is kedvező lesz, és ki tudjuk majd használni a DESE Szabadidőpark és Rendezvényház kinti tereit – vázolta fel az Apróműhely vezetője a gyereknapi terveket. – A gyerekek mellett a felnőttekre is gondolunk, számukra is szervezünk foglalkozást, biztatnám a hölgyeket, hogy jöjjenek alkotni, legközelebb házikó formájú virágtartót készítünk. Ez is tömör fából készül, nagyon összetett dísztárgy, használunk majd levegőn száradó gyurmát, modellező pasztát is – buzdítja jelentkezésre a felnőtteket is Brigitta.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában