Így köszöntitek 2023-at Ti!

2022.12.31. 22:33

Szilveszteri bulikörkép - galériával

Az év utolsó napjának estéjén hagyományosan családok, kisebb nagyobb baráti társaságok gyűlnek össze, hogy köszöntsék az új esztendőt. Ilyenkor általában megfogadnak vagy kívánnak valamit a következő évre, nem maradhatnak el az ünnepi, bulis kiegészítők, tűzijáték és a pirosra sült malac is sokak asztalán a fő fogás. Körbejártuk Dunaújvárost és megkérdeztük ki, hogyan köszönti 2023-at.

duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella

 

Piszmán Imre, Akucs Árpád, Harsányi Károly és Harsányiné Tamás Angéla együtt köszönti 2023-at Fotók: Laczkó Izabella 
Piszmán Imre, Akucs Árpád, Molnár István és Erős Tünde a Duna-parton töltik a szilvesztert, összeszokott társaságról van szó, kemencés malacsülttel ünneplenek. 

A városban, az Alkotás utcában is nagyon várják már az éjfélt. Egészséget és sok szeretetet kívánnak 2023-tól. A kisfiú, Mácsfalvi Gergő egy buszt szeretne, a kislány Jelencsik Lili pedig egy kiskutyát kért az új esztendőben. Mácsfalvi-Kiss Jenna azt mondta, hogy ő csak annyit kér, hogy semmit ne vegyen el a következő év tőlünk, ami már megvan. 

Jelencsik Lili, Patkós Annamária, Mácsfalvi-Kiss Jenna és Mácsfalvi Gergő együtt szilvesztereznek.
Bencze Rékával, Psenák Árpáddal, aki egy quadot vezetett és Psenák Attilával Városháza téren találkoztunk, éppen bulizni indultak. 
Népes társaság (balról jobbra)  Melikovszi Imre, Melikovszki Natasa, Csősz Éva, Brandschott Benedek, Ludik Emma, Ludik Ágnes és Ludik Péter.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában