Dunaújvárosi Egyetem

2022.12.12. 13:00

Sikeres volt a DUE filmfesztiválja

2022. november 30-án IX. alkalommal került lebonyolításra a Dunaújvárosi Egyetem Kisfilm Fesztivál, ami korábbiaktól eltérően először valósult meg online formában.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A pandémia miatt most volt ugyan egy nagyobb szünet, de a tervek szerint az idei évtől minden évben megrendezik a fesztivált. A hallgatók különböző kategóriákban adták be pályaműveiket, az egyetem minden hallgatója számára nyitott volt a lehetőség. 
Az esemény zsűrije Kovács Szilvia egyetemi tanársegéd volt, valamint két korábbi hallgató, Faragó Péter György médiaszakértő, és Molnár Tibor televíziós szakember voltak. 
Az intézmény vezetőit, az esemény vendégeit és természetesen a pályázókat a PKSZK elnöke, Kiss Dáriusz köszöntötte nyitó beszédében, majd két hallgatótársa vette át a szót Krár Boglárka és Marton Brúnó személyében, akik megalapozták a rendezvény vidám hangulatát. De a kisfilmfesztivál alapító atyjai – a DUE volt hallgatói –, Gyöngyösi Péter és Lantos Csaba is üdvözletét küldte a résztvevőknek. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában