Perkáta

2022.05.12. 21:00

Beköltözött perkátai otthonába dr. Kontor Ákos gyógyszerész

duol.hu

Tisztelt lakosság!

A falu képviselő testületének és jómagamnak is fontos , hogy a településen minden szolgáltatás zökkenőmentesen működjön, a lakosság megelégedésére. Gyerekeink szakképzett pedagógusok általi oktatása éppen olyan lényegi dolog, mint a lakosság számára a gyógyszertári szolgáltatások elérése, itt helyben.

Örömmel számolok be Önöknek arról, hogy a gyógyszertári szolgálati lakásban eddig lakó tanárnő és családja – nagy örömükre – beköltözhetett saját otthonába itt Perkátán. Köszönjük neki hogy itt telepedtek le, és a továbbiakban is gyermekeink neveléséért dolgozik közöttünk.

Fotó: Vigh György

Ezzel az eseménnyel megszűnt az akadálya annak, hogy gyógyszerészünk új otthonát elfoglalja, itt Perkátán.

Dr Kontor Ákossal a lakásbérleti szerződést 2022. május 1-i dátummal megkötöttük.

Minden ellenkező híresztelés ellenére közlöm, hogy soha nem volt az a testület célja, hogy gyógyszerészünk ne kaphassa meg az óhajtott ingatlant. A megoldásra törekedtünk első perctől fogva. Több egyéni érdeket kellett összehangolnunk képviselő társaimmal úgy, hogy senki ne járjon rosszul, hisz minden szakemberre nagy szükségünk van itt Perkátán.

A tanárnőnek is, és a gyógyszerész úrnak is kivánok a testület és a magam nevében , egészséget és boldogságot új otthonukban.

Tisztelettel,

Oláh István

ügyvivő alpolgármester

Perkáta, 2022. május 12.

Forrás: perkata.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában