Értékelés

2022.04.05. 11:30

Dr. Mészáros Lajos kapott bizalmat

Bizony volt ok az ünneplésre a Fidesz–KDNP csapatánál: a választópolgárok szavazata alapján 135 országgyűlési képviselővel alkothatnak frakciót a parlamentben, immáron negyedik alkalommal kétharmados többségben.

Molnár Emese

Ami még a térségi szervezetek örömét növelte, hogy Fejér megye 04-es számú választókerületében leválthatták az ellenzéki összefogás emberét, és a következő ciklusban dr. Mészáros Lajos, a Fidesz–KDNP jelöltje lehet az ország­gyűlési képviselő. 
Bár a szavazatok számlálása, feldolgozottsága során szoros volt az állás a két jelölt között, a legutolsó, biztosra vehető százalékos adatok tükrében Bánki Erik, a kormánypárt regionális igazgatója köszöntötte elsőként az új országgyűlési képviselőt a Fidesz–KDNP dunaújvárosi eredményváró rendezvényén, késő éjjel. 

Dr. Molnár Krisztián, a Fidesz Fejér megye 04. választókerületi elnöke köszönettel szólt mindenkihez, aki segítette őket a kampány során, akikkel együtt, közösen dolgoztak meg ezért a sikerért. Mint mondta, nagy munkát végeztek mindnyájan, és együtt is mennek tovább ezen az úton. 
Bánki Erik felidézte, gyakran járt Dunaújvárosban az elmúlt időszakban, hogy a fontos kampányfeladatokról, munkáról egyeztessenek. Mint mondta, dr. Mészáros Lajos személyében a legmegfelelőbb jelöltet indították ebben a választókerületben, akinek győzelme azért is jelentős, mert az ellenzék az egyik legbiztosabb körzetek egyikének gondolta ezt. Bánki Erik méltatta a kampánycsapat, az aktivisták és minden segítő szerepvállalását, mint mondta, fantasztikus az a munka, amelyet elvégeztek. 

Dr. Mészáros Lajos ugyancsak köszönettel szólt a jelenlévőkhöz és mindenkihez, aki hozzájárult a közös sikerhez, aki részt vett a szavazáson. Kiemelte Molnár Krisztián munkáját, aki, mint mondta, szívén viseli a választókerület és az egész megye sorsát, elhivatottságával, lelkesedésével motiválta az egész csapatot. 
Szepessy Gergő, a Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöke szintén köszönettel szólt mindenkihez, és örömét fejezte ki, hogy egy ilyen összetartó, lelkes csapat alakult ki, amelynek meglett az eredménye, és amellyel folytathatják a megkezdett munkát. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában