Környezetszépítő akció

2022.04.26. 08:00

A diákok egész évben gondozzák a növényeket

A tavaszi szünet utáni napokban megkezdték környezetszépítő akciójukat a Szabó Magda Református Iskola tanulói és munkatársai a Föld napja alkalmából.

duol.hu

Az eseménysorozat egészen a mostani hét végéig fog tartani azzal a közösségi céllal, hogy ezekkel a rendezvényeikkel is felhívják a diákjaik és a hozzájuk közel álló, velük kapcsolatban lévő felnőttek figyelmét a környezet megóvásának fontosságára, a Föld védelme érdekében. 

A felsős tanulók technikaórán készítették a virágágyásokat Fotók: az iskola

Rohonczi-Kovács Kornélia tanárnő vezetésével technikaórákon szorgos virág­ágyás-készítésbe, festésbe kezdtek a felsős tanulók. Ezeket Markó Istvánné segítségével megtöltötték földdel, és virágokat ültettek bele. 

Szorgalmasan festettek, szép színesek lettek

Maradt még bőven tennivaló más csoportoknak is, ezért a ténykedés ezen a héten folytatódik. Ezúttal már az alsós tanulók is kivehetik részüket az alkotásból: virágot ültethetnek, amit majd egész évben gondozhatnak. Rengeteg virágot hoztak kicsik és nagyok egyaránt, így a diákok ezen a héten kertészkedhetnek kedvükre, szépíthetik környezetüket, az ő kis talpalatnyi földjüket! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában