Gyűjtse a milliókat! – ne felejtse el beküldeni a játékszelvényt is

2022.02.28. 10:00

Figyelem: közeledik a határidő!

Dunaújváros - Megtalálta az utolsó kupont és a játékszelvényt? Ha igen, ne felejtse el beküldeni, hiszen a Gyűjtse a milliókat! elnevezésű nyereményjátékunkban nagy pénznyereményeket sorsolunk ki az előfizetőink között!

duol.hu

Értékes nyeremények is gazdára találnak Illusztráció: MW

Akik végigkísérték a játékot, összegyűjtötték és beküldték a kuponokat, nagy eséllyel indulnak az 5 000 000 Ft-os fődíjért. Viszont nem kell elkeseredniük azoknak sem, akiknek nem sikerül a fődíj, ugyanis további értékes nyeremények várnak gazdára: 5 x 1 000 000 Ft és 25 x 100 000 Ft értékű vásárlási utalvány, valamint 25 darab wellnesshétvége. 

Ügyeljen rá, hogy a kuponokkal felragasztott játékszelvény március 14-ig érkezzen be hozzánk a Mediaworks Hungary Zrt. 3501 Miskolc, Pf. 178 címre! Amennyiben több szelvényt is sikerült összegyűjtenie, ezeket külön borítékban adja fel! Figyelje továbbra is a napilapot, hiszen a sorsolás március 29-én 10 órakor lesz! A nyerteseket telefonon értesítjük, pár nap múlva pedig a napilapban közöljük a szerencsés olvasóink névsorát. Várjuk együtt a sorsolást, köszönjük, hogy velünk játszanak! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában