Közélet

2021.12.16. 21:42

Tíz százalékkal emeli a munkavállalók bérét a Dunaferr

Várkonyi Zsolt

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Evgeny Tankhilevich az ISD Dunaferr Zrt. legfőbb-, általános vezérigazgató-helyetteseként arról döntött, hogy 2022. január 1-től 10 százalékkal emeli a munkavállalók alapbérét. Erről, és ennek feltételrendszeréről levélben értesítette az érintetteket. Mindez minden egyes munkavállaló esetében munkaszerződés-módosítással jár majd, amelyet aláírva 2022. január 14-ig kell visszajuttatniuk a munkaterület közvetlen vezetőjének. Indokolt esetben ez kitolódhat január 26-ig. Ezen túlmenően a munkaszerződés – módosítás visszavonásra kerül, áll a cég legfőbb munkavállalója levelében.

Mindamellett ebben a hónapban – több, mint egy éve havi két részletben történő munkabér kifizetés után decemberben már egy összegben érkezett a munkavállalók november havi járandósága. Ebben a hónapban december 17-én kifizetik a még 2020. évi elmaradt un. pulykapénz negyedik, egyben utolsó részletét is. Ezzel egyidőben érkezik – szintén Tankhilevich döntése szerint – a bruttó 100.000 Ft jutalom is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában