közélet

2021.12.02. 17:30

7 milliárd forintnyi útfejlesztés valósulhat meg Fejér megye egész területén

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a közösségi oldalán ír a részletekről:

duol.hu

Fotó: Skobrak Denes

Egyebek mellett költségvetéssel kapcsolatos kérdésekről, valamint útfejlesztésekről és a megye munkaerőpiaci helyzetét erősítő foglalkoztatási paktumról döntöttünk ma délelőtt a Fejér Megyei Közgyűlés rendes ülésén.

A TOP Plusz pályázatok keretében mintegy 7 milliárd forintnyi útfejlesztés valósulhat meg Fejér megye egész területén (Csókakői bekötőút, Polgárdi-Balatonakarattya összekötő út, Bakonycsernye-Súr összekötő út, Kápolnásnyék-Pákozd összekötő út, Kápolnásnyék-Pákozd összekötő út, Rácalmási bekötőút, Kulcsi bekötőút, Adony-Velence összekötőút, Előszállás-Nagykarácsony összekötőút, Hantos-Kislók összekötőút, Baracs bekötőút).

Szintén TOP Plusz forrásból indulhat el a megyei foglalkoztatási paktum, melynek köszönhetően nagyságrendileg 4 és fél milliárd forintos támogatásból tudunk majd a munkaerőpiaci szereplők számára további előrelépést hozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában