zenés bizonyságtétel

2021.09.23. 09:00

„Mikrofontól a keresztig” – zenés könyvbemutató

Szeptember 24-én, pénteken, este 18 órától a Dunaújvárosi Református Egyházközség zenés könyvbemutatót tart Mikrofontól a keresztig címmel.

Török Tímea

Czeglédi Péter Pál református lelkész a közösségi médiában invitálja az érdeklődőket, mint írja: „számomra roppant kedves ember, érdekes élettörténetét hallgathatjuk meg szavakban és énekben egyaránt”.

Bokányi Zsolt könyvbemutatója lesz pénteken Fotó: Facebook

Ez a könyv azért is izgalmas olvasmány – olvasható az ajánlásban –, mert jelenleg egy félbemaradt torzó, s ez a megjegyzés nem a kiváló íróját minősíti. A „főhős” alakul át folyamatosan, s bármily meglepő egy sikeres embertől ilyet hallani – különösen Boka régi ismerőseinek és barátainak – mégis ő nem más, mint egy sztárból lett boldog szolga. Megmentőjének szolgája. S hogy ez az életmű hogyan fogja még ezt a Megmentőt hirdetni és dicsérni, az a jövő zenéje. Igen, lehet, hogy Boka jövendő zenéje…

Bokányi Zsolt könyvbemutatóján egy érdekes élettörténetet ismerhetnek meg a résztvevők. A zenés bizonyságtételen közreműködik majd a könyv szerzője dr. Bakonyi István József Attila-díjas irodalomtörténész, és Esze Zsolt zongoraművész. A helyszín a református templom lesz, amelynek címe: Szent István utca 7.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában