MEGSZŰNŐ SZÁMLASZÁM

2021.08.15. 17:00

Módosul a fizetés lehetősége a Fejérvíz Zrt-nél

Rövid időn belül már csak két bankszámlán tudja fogadni a szolgáltatások havi költségét a Fejérvíz Zrt. A változás nem mindenkit érint, de sokan vannak, akiknek módosítani kell a jóváírandó számot.

Baráth Eszter

A Fejérvíz Zrt. tájékoztatása szerint a víz- és csatornadíj- számlákon három bankszámla jelenik meg, ezek közül az OTP Bankhoz tartozó rövidesen megszűnik. Hamarosan tehát már csak a Raiffeisen vagy a K&H Bankhoz tartozó számlára utalhatják az ügyfelek a díjakat. A megszűnő számlaszámra szeptember végéig még fogadni tudják a jóváírásokat, hogy az érintett felhasználóknak elegendő idejük legyen az átállással kapcsolatos intézkedésekre.

Az átutalás során fontos, hogy nyomon követhető és átlátható legyen, ki rendezte az adott hónap számláját. Emiatt a Fejérvíz Zrt. arra kéri a lakosságot: az utalási megbízás közlemény rovatába csak a fizetendő számla 12 jegyű sorszámát írják be.

A szolgáltató kérdésünkre elmondta, a csoportos beszedési megbízásokkal nincs semmilyen teendő a változások miatt, mert ezek a két továbbra is működő bankszámla egyikére érkeznek a közvetítő bankon keresztül. Az egyedi és állandó átutalási megbízással fizető felhasználókat arra kéri a Fejérvíz Zrt., hogy a jóváírandó bankszámlaszámot módosítsák a víz- és csatornadíjszámlákon is megtalálható számlaszámok valamelyikére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában