elismerés

2021.07.01. 10:00

Pásti Norbert már huszonöt éve a hivatal dolgozója

Július 1-je a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja. Ez alkalomból szokták átadni a Dunaújváros Közszolgálatáért díjat, amelyet rendszerint azon hivatali dolgozók kapnak, akik legalább tízévnyi közszolgálati jogviszonnyal rendelkeznek, és kiemelkedő munkát végeznek az önkormányzat tevékenységének javítása érdekében. A felterjesztések alapján a polgármester dönt az elismerések adományozásáról.

duol.hu

Fotó: LI

Az idei átadási ünnepség június 30-án volt a városháza C szárnyának rendezvénytermében, ahol egy kis zenés műsort követően Pintér Tamás polgármester szólt az egybegyűltekhez. Köszönetet mondott a hivatal dolgozóinak a vírushelyzetben nyújtott helytállásukért, munkájukért, hogy működtették a hivatalt, és megoldották a városlakók problémáit. A beszéd után következett a díjátadó; az elismerést idén Pásti Norbert, a városüzemeltetési és beruházási osztály közterület-felügyelő ügyintézője vehette át. Mint azt a méltatásában írták, Pásti Norbert 1996. július 1-jén kezdte meg közterület-felügyelői munkáját a hivatalban.

Pásti Norbert 1996. július 1-je óta közterület-felügyelő

Feladatai közé tartozik egyebek mellett a közterületi engedélyek kiadása, azok jogszerű használatának ellenőrzésével kapcsolatos ügyintézés és a rendezvényeken való közreműködés. Szakmai fejlődése folyamatos, a jogszabályi hátteret illetően naprakész ismeretekkel rendelkezik. Munkáját lelkiismeretesen, nagy szorgalommal, az ügyfeleket tisztelve és segítve, valamint a törvényi előírásokat betartva végzi 25 éve.

Pásti Norbert az ünnepségen köszönettel és hálával szólt a kollégákhoz, majd állófogadással zárult a díjátadó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában