lehet pályázni

2021.05.18. 10:00

„Tizedes” lett az abroncsgyár segítő programja

A céges kezdeményezés a civil szervezeteket, a mindennapok hőseit hivatott támogatni.

duol.hu

Idén jubilál a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, aminek keretében a vállalat abroncsokkal támogatja azokat a pályázó szervezeteket, akiknek működéséhez nélkülözhetetlen a gépjárműhasználat – tájékoztatta lapunkat a Hankook Tire Magyarország Kft., amely tájékoztatójában kifejtette:

„A tavalyi évhez hasonlóan a vállalat idén is kiemelt hangsúlyt helyez a járvány elleni védekezésben valamilyen módon részt vevő szervezetek támogatására. Az országos vagy regionális alapítványok és egyesületek pályázatait a www.hankookadomany.hu oldalon várják 2021. június 25-ig. A Hankook Tire Magyarország Kft. immár tíz éve járul hozzá Abroncsadományozási Programjával a társadalom számára fontos tevékenységet végző országos és/vagy helyi hatáskörű szervezetek zökkenőmentes működéséhez, biztosítva számukra a veszélytelen közúti közlekedést. Ennek keretében a vállalat külön figyelmet fordít az olyan kisebb alapítványok és egyesületek megsegítésére, amelyek méretükből fakadóan más módon ritkán és csak nagy erőfeszítések árán juthatnának támogatáshoz.

Tavaly 1366 darab abroncsot adományoztak Fotó: Hankook

A Hankook Értékteremtő Program szerves részeként 2012-ben életre hívott kezdeményezés azért jött létre, hogy a különböző szektorokban fáradhatatlanul tevékenykedő civil egyesületek és a mindennapok hősei, a tűzoltók, a mentők és polgárőr-egyesületek biztonságosabban láthassák el feladatukat, akár betegek, idősek, rászorulók vagy nagycsaládosok megsegítésének, akár a környezet védelmének szentelték életüket. A programnak köszönhetően tíz év alatt több mint 20 ezer darab prémium minőségű Hankook abroncs állt a jó ügyek szolgálatába, összesen 1056 kisebb és három nagyobb (Országos Mentőszolgálat, Magyar Vöröskereszt, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság) szervezet égisze alatt. A hazánkban egyedülálló program során a Hankook tavaly 1366 abroncsot adományozott, amivel összesen 182 regionális és három országos szervezet mobilitásához járult hozzá. A pandémia hatására kialakult rendhagyó körülményekre való tekintettel a vállalat a kiemelt fontosságú feladatot ellátó intézmények soron kívüli támogatásával bővítette ki programját. Az Országos Mentőszolgálat és a Magyar Vöröskereszt munkáját egyenként 200, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságét pedig 100 darab abronccsal tette gördülékenyebbé.

Az adományozási program idén is megnyílik a szervezetek előtt, 2021. május 17-től várják a pályázatokat egészen június 25-ig a www.hankookadomany.hu oldalon, ahol a pályázók kiválaszthatják a számukra ideális abroncsokat, és az eredményekről is értesülhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában