beiratkozás

2021.03.26. 13:00

Népszerű az óvoda, bölcsőde

Az intézményi beíratási napokat nagy érdeklődéssel és izgalommal figyelik a szülők, hiszen minden családban nagyon fontos és meghatározó momentum, amikor bölcsődébe, óvodába, iskolába készül a gyermek.

Körmendi Erzsébet

2021.01.27. Fejlesztések a Rácalmási Manóvár Óvódában és Bölcsödében Rácalmás Fotós: Szabóné ZSedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Rácalmás gyermekintézményei nagyon népszerűek. Néhány évvel ezelőtt adták át a bölcsődét, amelyet azóta már egy csoportszobával bővített az önkormányzat, ám még így is folyamatosan telt házzal működik.

Hasonlóan kedvelt az óvoda a szülők és a gyermekek körében. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Rácalmás önkormányzata közel 200 millió forint kormányzati támogatást kapott a Manóvár Óvoda és Bölcsőde további fejlesztésére.

Májusban lesz az óvodai beíratás a Manóvárban
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

No, de most lássuk azt, ami a szülőket foglalkoztatja ezekben a napokban, a beíratás részleteit. A bölcsődei előjegy­zés, jelentkezés folyamatos. Ehhez szükséges: a gyermek adatait tartalmazó dokumentumok bemutatása, a gyermek lakcímigazoló kártyája, a szülő adatait igazoló okmányok, továbbá a bölcsődében igényelhető vagy a honlapról letölthető bölcsődei felvételi kérelem. A következő tanévre a jelentkezési folyamat március 31-án zárul le a bölcsődében. A felvételek elbírálása 2021. április 30-ig, a szülők kiértesítése 2021. május 31-ig történik meg. Ha a szülő úgy tervezi, hogy csak későbbi tanévben kívánja igénybe venni a szolgáltatást, akkor is szükséges az előjegyzés a jelentkezők magas létszáma miatt.

A 2021/22-es évre a beiratkozás időpontja a Rácalmási Manóvár Óvodában: 2021. május 3–4. (hétfő és kedd) 8-tól 17 óráig, az előírt dokumentum felmutatása mellett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában