DVCSH info

2021.02.05. 18:40

Dunaújvárosban a hétvégén két éjjel szünetelni fog a távhőszolgáltatás!

Lapunk úgy tudja, hogy a lakásokban nem lesz teljes leállás, csak csökkentett üzemmód, a teljes távhőszolgáltatás várhatóan csak a hétvégén zárvatartó inzézményekben szünetel. Betűhíven közöljük a Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft. korábban közzétett tájékoztatóját.

duol.hu

2019.09.19. Radiátor tekerés Dunaújváros Fotós: Zsedrovits ENikő ZsE DUnaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits ENikő ZsE DUnaújvárosi Hírlap DH

Tisztelt Fogyasztók!

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata és intézményeinek tartozása, és a lakossági fogyasztói kintlévőségek miatt is a fokozottan igénybevett erőművi és távhőszolgáltatói főberendezések halaszthatatlan kijavítását és cseréjét a források hiánya, valamint a kedvezőtlen, hideg időjárás miatt eddig nem tudta társaságunk elvégezni.

Az e hét végére előrejelzett, illetőleg várható enyhébb időjárás azonban lehetővé teszi ezeknek a munkáknak a megkezdését, elvégzését.

A teljes, városi szintű leállást igénylő főberendezés hibaelhárítást szombat és vasárnap éjjel tervezzük végezni, így a távhőszolgáltatás február 6-án és 7-én az éjszakai órákban szünetel, ebből következően az azt követő napokon a nappali órákban is előfordulhat szolgáltatási színvonal csökkenés.

Társaságunk munkatársai igyekeznek ezeket a karbantartási munkákat, a berendezések cseréjét az éjszakai órákban a legrövidebb idő alatt elvégezni a távhőszolgáltatás folyamatosságának és minőségének mielőbbi visszállítása érdekében.

Tisztelettel kérjük a lakosság türelmét és megértését!

Frissítés:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában