nem árt tudni

2020.11.29. 13:00

Áramszünet lesz Nagyvenyimen

A szolgáltató tájékoztatása szerint 2020. november 30-án várhatóan 8 órától 12:00 óráig Nagyvenyim területén áramszünet lesz.

duol.hu

A meghirdetett áramszünet oka, szolgáltatásunk minőségének javítása, hálózat karbantartás, gallyazás, olvasható Nagyvenyim holnapján.

Érintett utcák, szakaszok:

Búzavirág utca, Rétsor, Móricz Zsigmond utca, József Attila utca, Határvölgyi utca, Boróka utca (kivétel az 1., 3., 5. sz.), Fő utca páratlan oldala, Ady Endre utca páratlan oldala, Bocskai utca, Pipacs utca, Munkácsy utca, Kölcsey utca, Ady Endre utca páros oldala és a Nefelejcs Óvoda

A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését! A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: www.eon.hu

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-nal megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Ezzel kapcsolatos bejelentéseit a túloldalon található helyileg illetékes régió telefonszámán várjuk.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában