nem volt áram

2020.10.19. 19:37

Késnek a vonatok a Pusztaszabolcsot érintő vonalakon

Jelentős késések vannak a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs és a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vasútvonalakon – tájékoztatta a Mávinform hétfő délután az MTI-t.

MTI

Budapest, 2020. június 10. Utasok szállnak le egy személyvonatról, Kõbánya alsó vasútállomáson. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTVA / MTI

Fotó: Róka László

Az okozza a fennadást, hogy a pusztaszabolcsi vasútállomáson, valamint a Pusztaszabolcs és Dunaújváros közötti szakaszon korábban nem volt áram a felsővezetékben – közölték.

Már sikerült elhárítani a hibát, így megindulhatott a vonatközlekedés Pusztaszabolcsnál és Pusztaszabolcs-Dunaújváros között – írták -, de éjjelig továbbra is jelentős, 30-90 perces késésekre kell számítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában