Suszter Tamás rendőrkapitány kedden mutatta be az új körzeti megbízottakat

2020.07.15. 11:30

Akik majd elfogják a csibészeket

A városi közgyűlés és a sajtó képviselőinek mutatta be az aktuális körzeti megbízottakat (KMB) tegnap a helyi rendőrkapitányságon Suszter Tamás, Dunaújváros rendőrkapitánya.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Népes civil vendégsereg érkezett kedden kora délután a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Az önkormányzati képviselők, valamint a helyi sajtó megjelent képviselőinek e fórum keretében mutatta be az aktuális körzeti megbízottakat (KMB) Suszter Tamás, a rendőrkapitányság vezetője.

Suszter köszöntőjében hangsúlyozta, a korábbi években már kiváló és egyben eredményes kapcsolatot építettek ki az önkormányzattal. A szoros együttműködés eredményeként számos területen történt komoly előrelépés, így például a körzeti megbízottak munkájában is.

– A város önkormányzata évről évre anyagi és dologi segítséget nyújtott a kapitányság eredményes munkájához. Fontos kiemelnem, hogy az anyagi támogatás mellett az erkölcsi és szakmai elismerés sem maradt el, bízom abban, hogy mindez a következő években is folytatódni fog – fogalmazott Suszter.

A városrészekben tevékenykedő körzeti megbízottak felkészülten és elhivatottan állnak munkába
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Pintér Tamás polgármester köszöntőjében elmondta, a városvezetés célja, hogy a rendőrséggel már meglévő sikeres kapcsolatot még tovább erősítse, és hosszú távon segítse a helyi rendőrök munkáját.

– A járványhelyzet idején különösen nehéz feladat hárult a rendőrökre, hiszen több fronton is komoly feladatokat láttak el. Köszönet illeti őket ezen helytállásért is – tette hozzá Pintér.

Suszter Tamás kapitányságvezető a megjelentek előtt név szerint mutatta be a körzeti megbízottakat. A rend­őrkapitány elmondta, olyan tettre kész, elhivatott kollégákat választottak az egyes városi kerületekbe, akik egyrészt szakmailag maximálisan felkészültek az adott feladat ellátására, másrészt mélyreható ismeretekkel rendelkeznek az adott közösség mindennapjait illetően, így ha kell, „meg tudják fogni a csibészeket.”

Suszter Tamás kapitányságvezető mutatta be az új KMB-seket

A helyi rendőrségi körzeti megbízottak továbbá elérhetőségeik:

Béke városrész: Babai Dávid rendőr őrmester (20/247-8815), az iroda címe: Szabadság út 32., a fogadóóra ideje: minden hónap utolsó szerdáján 10–12 óráig.

Kertváros: Hári Gábor rend­őr zászlós (20/368-1163), az iroda címe: Erdő sor 41., a fogadóóra ideje: minden hónap utolsó szerdáján 16–18 óráig.

Belváros: Király Balázs rend­őr főtörzsmester (20/373-3530), az iroda: Gábor Áron utca 2., fogadóra: minden hónap második hétfőjén 17–18 óráig.

Óváros: Parrag Mihály rendőr őrmester (20/500-8077), iroda: Szent György út 1., fogadóóra: minden hónap utolsó hétfőjén 8–10 óráig.

Római városrész: Kiss Piusz rendőr törzszászlós (20/373-3263), iroda: Martinovics u. 26., fogadónap: minden hónap utolsó hétfőjén 16–18 óráig.

Vasút és környéke: Gránicz Enikő rendőr őrmester, iroda: Szent György tér 1., fogadónap: minden hónap utolsó szerdáján 16–18 óráig.

Barátság városrész: Polák Norbert (20/373-2151), iroda: Eszperantó u. 1., fogadónap: minden hónap első keddje.

A körzeti megbízottak vezetője Gömöri Pál rendőr törzs­zászlós (20/373-3666).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában