Dunaújváros

2020.05.28. 20:45

Titkos nyertes a mozi új üzemeltetője

A Dózsa Mozicentrum üzemeltetésére pályázatot írt ki az önkormányzat. Mint ismeretes, a mozi épületének felújítására még az előző, fideszes városvezetés pályázott sikerrel.

Brousil Csaba

A felújított Dózsa Mozicentrum

Fotó: LI

A felújítás megtörtént, az új üzemeltető kilétére azonban hivatalosan eddig még nem derült fény. Ehhez képest szerkesztőségünket a KULTIK Mozihálózat szerdán arról tájékoztatta e-mail formájában, hogy átvették a mozi üzemeltetését, és majd sajtóbejárást is eszközölnek a témában. Ennek apropóján kérdeztük meg Mezei Zsolt alpolgármestert, hogy mi a helyzet ezzel a pályázattal. Az alpolgármester elismerte, hogy a pályázat lezárult, hogy győztes is van, és hogy a napokban is zajlik a mozi műszaki átadás-átvételi procedúrája. Mint mondta azért nem hozták eddig nyilvánosságra a döntést, mert nem akarták a műszaki átadás-átvétel lezárulta előtt a városlakók elé állva magyarázkodni, hogy ugyan kész a mozi, de még az átadás-átvétel miatt nem látogatható, annak lezárultáig.

A felújított Dózsa Mozicentrum
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában