megújult, kibővített termékválaszték

2020.04.02. 05:00

Megnyílt az Interspar

A mintegy 1,8 milliárd forintból megújult, 18 éves INTERSPAR hipermarket április 2-ától ismét várja a vásárlókat. A dunaújvárosi áruház otthonos, ugyanakkor modern vásárlói élményt kínál. Különleges igényeket figyelembe vevő bővített áruválasztékkal, önkiszolgáló pénztárakkal, valamint szendvics- és salátakínálattal fogadják a vásárlókat.

Várkonyi Zsolt

Fotó: Zsedrovits Eniko

Egy nappal a nyitás előtt a Dunaújvárosi Hírlap munkatársaként személyesen is meggyőződhettem erről. A települési és a vonzáskörzetekben megmutatkozó vásárlóerő-növekedésre figyelve és a folyamatosan változó vásárlói elvárásokat szem előtt tartva alakítják a korszerűsített üzleteik profilját, megjelenését és termékpalettáját. Így tettek a dunaújvárosi INTERSPAR hipermarket esetében is, tudhattuk meg Maczelka Márktól, a Spar kommunikációs vezetőjétől.

Ezzel a koronavírus-járvánnyal terhelt mindennapjainkban is közeledik a húsvét. Az áruház felkészülten várja a vásárlókat széles választékával Fotók: Zsedrovits Enikő

Maczelka Márk emlékeztetett arra, hogy úttörőként a Spar Magyarország honosította meg hazánkban a hipermarket-formátumot. Az első INTERSPAR 25 évvel ezelőtt nyílt meg Győrben, és ma már 34 üzlet várja a vásárlókat országszerte. A sikert a széles árukínálat, a többletszolgáltatások, a jó megközelíthetőség, a családbarát megoldások és a folyamatos modernizáció alapozta meg. Ennek jegyében korszerűsítették a 2002-ben átadott dunaújvárosi INTERSPAR áruházat is, amit az egyre dinamikusabban növekvő helyi és regionális vásárlóerő és a változó vevői igényeknek történő megfelelés indokolt. A megyei jogú város hipermarket áruházát közel 1,8 milliárd forintból újították meg.

A zöldségespult is friss áruval hívogat bennünket

Az április 2-án újranyitott üzlet eladóterének egészét modernizálták, a vonzó és szép homlokzati megjelenés mögött az aktuális koncepció szerinti belsővel találkozhatunk. A tágas térben csemegepult, látványpékség, alacsony bútoros zöldséges és pékáru-részleg is helyet kapott. Az új hűtők mellett új állványzat, polcrendszer és bútorzat került az áruházba, átalakították a kasszasort, önkiszolgáló pénztárakat is telepítve. Az hipermarketben 75 munkatárs segíti a vevők kiszolgálását. A vállalat energiatakarékos és környezetkímélő technológiák kiépítésével biztosította a hűtést és fűtést, illetve a világítást.

A „szépségsziget” üde színfoltja az áruháznak

Fontos kiemelni, hogy az áruházlánc maximálisan betartja és betartatja a koronavírus-járvány terjedésének mérséklésére tett kormányzati intézkedéseket. Ehhez igazította nyitvatartását is, biztosítva többi között a 65 feletti nyugdíjasok 9 és 12 óra közötti vásárlását.

A gyerekek ezután sem panaszkodhattak a választékra

A Spar beszállítóival együttműködve mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett keresletet kezelni tudja.

Mint ismeretes, 2020. március 25-től a Spar Magyarország is bekerült azon létfontosságú vállalatok körébe, amelynél a Honvédelmi Irányító Törzs szolgálatot teljesít. A kiválasztásnál a legfontosabb szempont az volt, hogy az ellátás biztonsága folyamatos legyen Magyarországon.

A hagyományosak mellett önkiszolgáló pénztárakat is telepítettek

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában