Saját készítésű kókuszgolyóval és teával

2019.11.16. 11:30

Ezúttal a jószolisok voltak a vendéglátók

Egy kis bónuszra is számíthatott, aki tegnap délután betért a Csibész Csibefaloda új, Táncsics Mihály utcai üzletébe. A Jószolgálati Otthon Közalapítvány ellátottjai kínálták őket teával, kókuszgolyóval.

Balla Tibor

Fotó: LI

A Jószolgálati Otthon és a csibefaloda között tavaly kezdődött az együttműködés, akkor Szabó Ferenc, a cég vezetője december elején bejelentette, hogy attól fogva minden eladott áru árából 200 forintot félretesznek a Jószolgálati Otthon Közalapítvány részére. Akkor ebből 248 400 forint gyűlt össze.

Saját készítésű kókuszgolyóval és teával kínáltak mindenkit, aki betért a Csibész Csibefalodába tegnap
Fotók: Laczkó Izabella

A jól sikerült akció után úgy döntöttek, folytatják, így a Csibész Csibefaloda egész évben vásárolta és ajándékozta a Jószolgálati Otthon Közalapítvány ellátottjai által készített csibés hűtőmágneseket. Mert – ahogyan ezt Kecskés Rózsa igazgató elmondta – nem támogatást szerettek volna kapni, hanem adni is akartak érte valamit. Ha hiszik, ha nem, alig pár ezer híján félmillió forint gyűlt össze ebből.

Tankó István irányításával készült az egyik menüre utaló festmény

Tegnap saját készítésű kókuszgolyóval, és saját speciális karácsonyi teájukkal várták és kínálták a Táncsics Mihály utca 3. teraszán a betérő vendégeket, meghálálva az eddigi adományokat, a jó együttműködést. A gondozottak mással is készültek, saját készítésű dekorációkat is ajándékoztak a gyorsétteremnek. Például egy Chuck Norrist ábrázoló festményt, amit Tankó István irányításával készítettek el. Halkan megsúgjuk, már készül a következő festmény is. Hogy még teljesebb legyen az együttműködés, már szó esett esetleges munkahelyekről is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában